Listen Live

Oproep 4MT: Kan sorteren bij jou nog beter?

Oproep 4MT: Kan sorteren bij jou nog beter?

Wouter Vreugdenhil en Tim van Elst van 4MoreTechnology waren gisteren te gast in de studio van Hortibiz Newsradio. Daarin vertelden zij over het bedrijf, maar deden zij ook een oproep aan bedrijven: Bij wie kan het sorteren van producten nog veel beter dan nu het geval is?

De basis van 4MoreTechnology ligt in de ontwikkeling van producten. Deze producten hebben voornamelijk betrekking op de agrarische sector, met name de sierteelt. Daarnaast heeft 4More Technology ook oog voor de ontwikkeling en productie van innovatieve automatiseringsproducten voor andere markten. Van camerasystemen en afvoerbanden tot het optimaliseren van complete productielijnen. Zolang een productie- of verwerkingsproces geautomatiseerd kan worden, is 4More Technology er om een ​​oplossing te ontwikkelen.

Het bedrijf daagt bedrijven in de sierteelt én groenteteelt dan ook uit om te reageren op de oproep, zodat het bedrijf kan laten zien dat de sortering nog beter kan met de oplossingen van 4MoreTechnology. Bel naar tel. 079 593 2121, app naar tel. 079 593 2121 of mail naar info@4mt.nl.

Op 15 oktober organiseert het bedrijf bovendien een 'Try before you buy dag'. Deze dag vindt plaats bij Kwekerij Vicini in Nootdorp tussen 10.00 en 15.00 uur. Lees hier meer over deze dag.

Luister de uitzending hier terug:

 

Bron:

Deel artikel